S Katkou Rálkovou, šéfkuchařkou restaurace
Co Vás čeká :
- Setkání zahájíme dýňovým cheesecakem a povídáním o denním režim a stravování s ohledem na podzimní období.
- Budeme vařit: 3 variace dýňové polévky ( 1 s pečenými kaštany + další nápady, aby se Vám na podzim nepřejedla :), 4 jídla (v hlavní roli dýně, zelí a kapusta :) a přílohu.
Recepty i další doporučení a inspirace si odnesete v minikuchařce .
- Naučíte se používat různé druhy netradičních obilovin, luštěniny, bylinky, indické (i neindickéJ) koření a zdravá dochucovadla.
- Dozvíte se různé variace receptů a alternativy pro výživová omezení (intolerance na lepek a mléko).
- Doporučení pro plánování a sestavení jídelníčku na celý den.
KDE A KDY:
CENA: 1700,- Kč
Přihlášky ve Vegeethousu, nebo na info@vegeethouse.cz
Max. počet účastníků je 9 osob. Přihláška je potvrzena splacením zálohy ve výši 500,- Kč ve Vegeethousu.
S sebou: Něco na psaní, krabičky na jídlo s sebou, zástěrku (chcete-li) a prázdné bříško
Více informací na 725 817 871.