Zimní kurz zdravého vaření 18.2.2018

 ZIMNÍ KURZ VEGETARIÁNSKÉHO VAŘENÍ VE VEGEETHOUSU:        

     „Česká kuchyně a recepty pro chladné dny“

S Katkou Rálkovou, šéfkuchařkou restaurace

Co Vás čeká wink

-          Pojmeme českou kuchyni lehčím netradičním způsobem.

 

-          Na začátek si dáme sváteční rýžový pudink pro chladné dny s acaí koktejlem.

 

-          Uvaříme si zimní polévku s 2 druhy celeru, tymiánem a pečenými kaštany, dýňovou svíčkovou a rajčatovou omáčku s červenou čočkou, houbové karbanátky a karbanátky z červené řepy, variaci na vepřo-knedlo-zelo s uzeným tempehem a polentovým nebo jáhlovo-špaldovým knedlíkem a také zimní salát se sojanézou a kvašenou zeleninu.

 

-          Recepty i další doporučení a inspirace si odnesete v praktické minikuchařce J.

 

-          Naučíte se používat různé druhy netradičních obilovin, zdravá dochucovadla a koření.

 

-          Dozvíte se různé variace receptů a alternativy pro výživová omezení (intolerance na lepek a mléko).

 

-          Doporučení pro plánování a sestavení jídelníčku na celý den.

 

KDE A KDY:

-  

CENA: 950,- Kč

Přihlášky ve Vegeethousu, nebo na info@vegeethouse.cz

Max. počet účastníků je 9 osob. Přihláška je potvrzena splacením zálohy ve výši 450,- Kč ve Vegeethousu.

Více informací na 725 817 871. S sebou prázdné bříško, něco na psaní, krabičky na jídlo a zástěru (chcete-li smile).

DÁRKOVÉ POUKAZY NA KURZY VAŘENÍ JSOU K DISPOZICI VE VEGEETHOUSU.

7. prosinec 2017 | 23:03
Zpět